logo Phoenix World

OVER MIJ

Mijn naam is Nicole Janssen en ik ben woonachtig in Twente.

Ik heb bijna 10 jaar in de hulpverlening gewerkt met zowel kinderen als volwassenen, waarna ik tevens enkele jaren als natuurgeneeskundig therapeut en kinesioloog heb gewerkt in mijn eigen praktijk. Mijn ervaringen die ik in mijn vorige werkzaamheden heb opgedaan zijn voor de behandelingen en contacten met mensen binnen mijn werk als medium en docent zeer waardevol.

In 2005 en 2006 heb ik verschillende intuïtieve ontwikkelingscursussen en cursussen op gebied van healing gevolgd die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan mijn spirituele ontwikkeling en een goede basis vormden voor het werk en de verdere ontwikkeling als medium. Ik voel me bevoorrecht dat ik via het mediumschap een brug kan slaan tussen de Spirituele Wereld en deze wereld die in feite één zijn.

Ik heb in mijn leven heel veel intuïtief aangevoeld en was als kind al gevoelig. Nadat ik in aanraking kwam met diverse vormen van energetisch werk, kwam mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling. In die periode kwam ik erachter dat ik soms boodschappen doorkreeg vanuit de Spirituele Wereld. Echt actief deed ik daar op dat moment niets mee.

OVER MIJN MEDIUMSCHAP

Kort nadat ik gestart was als natuurgeneeskundig therapeut en kinesioloog, werd ik me er steeds meer van bewust dat ik contact kon leggen met mensen uit de Spirituele Wereld. Daarop besloot ik trainingen te gaan volgen op het gebied van mediumschap. Ik heb een 3-jarige opleiding afgerond in 2010. Tevens heb ik vele malen het befaamde Arthur Findlay College bezocht voor training, daar de docentopleiding gedaan en ben ik sinds april 2015 volledig bevoegd docent aan het AFC in Stansted. In augustus 2012 heb ik mijn CSNU gehaald voor demonstratie mediumschap en public speaking, certificaten waarmee ik door de Engelse SNU gekwalificeerd ben als medium. Van 2009 tot 2019 heb ik nationale en internationale trainingen verzorgd in de Zwanenhof, voormalige spiritueel centrum en vanuit het Centrum voor Mediumschap en Healing. Sinds 2019 verzorg ik trainingen en workshops onder mijn eigen vlag, Phoenix World.

In mijn werk als medium ben ik allround wat betekent dat alle facetten van het mediumschap zoals: healing, mentaal mediumschap, trance en fysiek mediumschap terugkomen in mijn werk en ontwikkeling. Maar mijn passie ligt bij trance en fysiek mediumschap en healing.

Phoenix World

info@phoenixworld.nl