logo Phoenix World

SOUL SAFARI

Soul safari

SOUL SAFARI 10-18 MAART 2024

Spirituele 9-daagse retraite Zuid-Afrika. Een magische en leven veranderende ervaring!

Voel, beleef en ervaar de magie en schoonheid van Zuid-Afrika en kom tot jezelf. Ga mee en gun jezelf tijd voor Jou. Ontstress, onthaast en laat deze ervaring je weer voelen en ervaren wie jij bent als uniek mens. Het leven is mooi en kan alleen maar beter. Na deze reis ga jij als herboren weer naar huis met prachtige inzichten, persoonlijke en spirituele groei en onvergetelijke ervaringen.

Er is gedurende deze reis tijd voor jouzelf, tijd voor alles, tijd voor je ziel. Nicole Janssen (de Haas) zal jou op deze reis begeleiden op je persoonlijk en spirituele pad en je helpen (weer) dichter bij jezelf te komen. Dit is veel meer en gaat veel verder dan zomaar een retraite in Zuid-Afrika.

Er is een goede balans gecreëerd tussen tijd voor jezelf en rust op een paradijselijke plek midden in de natuur, prachtige ontwikkelmomenten op persoonlijk en spiritueel vlak en geweldige excursies.

We verblijven op een prachtige plek ten Noorden van Johannesburg tussen Johannesburg en Krugerpark. Je bent hier één met de natuur en weg van alle hectiek en drukte. Je verblijft in een cottage met een gedeelde badkamer en hebt de keuze uit een 1 of 2 persoonskamer. Vanaf het moment dat je binnenloopt voel je de gastvrijheid en voor alles wordt gezorgd. Enige wat jij hoeft te doen is genieten! Je zult dagelijks begroet worden door de prachtige dieren waaronder giraffes die vrij rond lopen op het terrein.

Nicole werkt al vele jaren als docent op gebied van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, healing en trance. Zij werkt nationaal en internationaal als docent en medium. Zij heeft een achtergrond in de psychologie en zorg en zal ook met zorg jouw unieke proces begeleiden.

De reis wordt volledig begeleid door een privégids en voertaal is Engels. De eigenaar is Nederlands dus er kan ook Nederlands gesproken worden.

Soul safari

ALGEMEEN:

EXCURSIES EN ACTIVITEITEN DIE BIJ DE PRIJS INZITTEN:

Soul safari

INCLUSIEF:

EXCLUSIEF:

Soul safari

PRIJS VOOR DEZE 9-DAAGSE RETRAITE:

LUCHTHAVEN INFORMATIE:

Er gaan dagelijks vluchten vanuit de hele wereld naar Johannesburg International of Tampo. Prijzen variëren tussen de 500-1000 euro voor een retourvlucht. Kom je vanuit Nederland, Duitsland of Frankrijk? Dan is het te overwegen om een rechtstreekse low budget vlucht te boeken vanaf Brussel. Voor meer informatie hierover kun je ook contact met ons opnemen. Wij kijken graag met je mee.

Soul safari

VERLENGINGSOPTIES:

Deze retraite is te verlengen met de volgende opties en hiervoor kun je contact met ons opnemen.

Soul safari

CONTACT:

Wil je meer weten over deze spirituele retraite, het programma en de mogelijkheden? Je kunt contact opnemen met ons op telefoonnummer: 0619922752 of via: info@phoenixworld.nl

Nicole geeft een online informatie sessie waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen als je interesse hebt in deze bijzondere reis. De volgende data staan gepland:

Woensdag 5 juli om 19 uur CET time. Deze tijd is ook geschikt voor mensen uit Amerika.
Maandag 24 juli om 10 uur CET time. Deze tijd is ook geschikt voor mensen uit Australië en NZ
Wil je de link ontvangen voor een van deze informatie momenten? Stuur dan even een email. Je bent van harte welkom!
Nicole hoopt je samen met haar Zuid Afrikaanse partner Bianca te verwelkomen in dit betoverende land.

Soul safari

Phoenix World
info@phoenixworld.nl