The voice of the Mind is the servant of the Soul always questioning what the soul in silence already knows

-SILVER CLOUD-

The voice of the Mind is the servant of the Soul always questioning what the soul in silence already knows

-SILVER CLOUD-

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Phoenix World legt veel de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en psychologie als een essentieel onderdeel van je reis in mediumschap en healing. We kunnen intellectueel inzicht verwerven, maar dat is niet alles in het leven. Als we het leven echt willen begrijpen, dan moeten we onszelf, het doel van onze Ziel, begrijpen.

De reis van zelfrealisatie begint met het herinneren van wie je werkelijk bent. Het moedigt ons aan om die afstemming in het leven te vinden, om te ervaren wie we werkelijk zijn in plaats van te denken te weten wie we zijn. Wij zijn een levende en ademende uitdrukking van het Goddelijke. Je brengt jouw potentieel tot stand als een ervaring. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling voorop staat in de ontwikkeling van jouw mediumschap en uiteindelijk de kwaliteit van jouw mediumschap bepaalt.

Bij Phoenix World zijn er tal van mogelijkheden om je op persoonlijk en spiritueel vlak te ontwikkelen. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden. Wanneer je meer wilt lezen over de inhoud kun je via de buttons het product aanklikken. Daar lees je in welke taal er gesproken wordt tijdens de workshops en cursussen en vind je alle benodigde informatie.

Phoenix World biedt trainingen en workshops aan in het Engels, Nederlands en Duits.

VERSCHILLENDE ASPECTEN VAN MIDDELSCHAP

Bekijk deze video waarin Nicole de verschillende aspecten van het mediumschap uitlegt.

OVER ONS

Nicole komt uit Nederland en is een van de toonaangevende internationale allround mediums van deze tijd. Ze begon in 2007 in het openbaar te werken en is sinds 2015 erkend docent aan het Arthur Findlay College. Ze werkt als medium en healer en is vooral bekend van haar werk op het gebied van trance en fysiek mediumschap en heeft meegewerkt aan de Netflix-serie ‘Surviving Death’. ”. Nicole helpt mensen ook op hun reis van zelfontdekking als ambassadeur voor Spirit. Ze heeft een achtergrond in sociaal werk, psychologie, natuurgeneeskunde en kinesiologie en haar mediumschapsontwikkeling verliep op een natuurlijke manier.

Bianca komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, maar woont al jaren in Nederland. Haar mediumschapsontwikkeling begon in 2006. Ze heeft vele jaren internationale training gevolgd in mediumschap en healing en werkt nu als medium en healer. Bianca speelt ook een cruciale rol in de organisatie van het internationale programma van Phoenix World.

OVER PHOENIX WORLD

Phoenix World biedt een internationaal programma met een grote variatie om je mediumschap en healing te ontwikkelen, maar ook om spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling te bereiken. De Phoenix symboliseert vernieuwing, wedergeboorte en groei. Geassocieerd met de zon, verkrijgt een Phoenix nieuw leven door uit de as te herrijzen. Phoenix World omarmt het concept van gemeenschap, participatie, delen, leren en het creëren van een plek voor mensen met interesse in wat we te bieden hebben.

Mediums zijn gewone mensen die, door het ontwikkelen van hun unieke en natuurlijke vermogen, in staat zijn te communiceren met en/of inspiratie te ontvangen uit de wereld van de geest. Iedereen is in staat een ervaring op te doen met de geestenwereld. Mediumschap zal je helpen de expressie van je ziel te vinden en een beter begrip te krijgen van jezelf als uniek individu en ambassadeur voor Spirit. We zijn allemaal uniek en we hebben allemaal iets geweldigs te bieden aan deze wereld en de wereld van de geest.

Phoenix World is als educatief centrum geaccrediteerd door CRKBO in Nederland.

When we reach out a hand in trust, a bridge of love can be built

-SILVER CLOUD-

nl_NLNederlands
Open chat
How can i help you?
How can i help you?